Milepel nådd - markering av 50.000 målerbytter!

Fredag 15.september passerte prosjektet 50.000 målerbytter. Siden de første målerne ble byttet hos Nesset Kraft i august 2016, har man nå utført mer enn 1/3-del av den totale mengden på ca 145.000 målerbytter.

 

Fredag 15.september passerte prosjektet 50.000 målerbytter. Siden de første målerne ble byttet hos Nesset Kraft i august 2016, har man nå utført mer enn 1/3-del av den totale mengden på ca 145.000 målerbytter. I den forbindelse valgte vi å markere dette med blomster og kake hos vår samarbeidspartner Bratseth AS som har den viktige og utfordrende jobben med booking og montasje. 

Selve markeringen skjedde i Bratseth sine lokaler i Årødalen fredag ettermiddag. Fra Smart Strøm Nordvest stilte daglig leder Svein Ivar Morsund og controller Petter Rindarøy, mens det fra Bratseth AS stilte ca 15 personer fra booking og administrasjon. I tillegg til en meget stor og velsmakende marsipankake ble det overrakt blomster til de 7 som jobber på booking.

Det å sikre avtaler og forklare kunder med svært ulike holdninger til de nye målerne hvorfor dette gjøres, krever både tålmodighet og pågangsmot. Vi vet dette er krevende, så derfor valgte vi å gi en ekstra påskjønnelse i form av en blomsterbukett til hver enkelt for den gode jobben som gjøres på bookingsenteret.

Det var tydelig at både kake og blomsterbuketter falt i god smak. De ‘’gode historiene’’ skapte raskt skikkelig fredagsstemning i kantina, men det tok ikke lange stunden før gjengen fra booking begynte å bli urolige på stolen – de måtte opp til telefonen og sikre noen nye avtaler før helgefreden senket seg…...